Intresseanmälan

Lokal

Hos oss hittar du lediga lokaler både centralt och utanför staden, vårt utbud består av exempelvis kontor, butik eller lager. Vi hjälper dig att tillgodose din behov och anpassar lokalen efter dina önskemål.

Ring oss gärna så berättar vi mer.

031-706 01 01

Bostad

Vi förmedlar bostäder i flertalet områden i Göteborg. Vi har lägenheter för dig som vill bo i centrala delarna av stan, men även i områden lite utanför. Oavsett vilken fastighet du flyttar till kan du vara säker på att vi finns där för dig och att vi tar ett långsiktigt ansvar både för dig och för fastigheten.

Här ansöker du som är intresserad av att bo i någon av våra lägenheter.
Men här kan även du som redan bor hos oss göra en intern intresseanmälan. När du fyller in ansökan hamnar du i vår interna databas.

Det varierar från lägenhet till lägenhet hur lång tid det tar att få bostad, men vi tillämpar såklart tidpunkten när din ansökan kom in. 

Vi kontaktar dig när vi har en lägenhet som passar dina önskemål. Ju mer information du lämnar, desto större chans har vi att hitta rätt lägenhet till dig, var noga med att uppge rätt kontaktuppgifter.

Behandlingen av dina personuppgifter sker i enlighet med GDPR, därför vill vi att du som bostadssökande loggar in på ditt konto minst en gång per år, annars sker en automatisk bortsortering av ditt konto. Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter, läs här.