Förvaltning

Vi är en servicebyrå nischad mot fastighetssektorn som erbjuder en mängd administrativa tjänster till fastighetsägare. De flesta utför vi själva, men vi arbetar också i nätverk för att säkerställa kvalitet och att tillgodose våra kunders efterfrågade tjänster.

Redovisning

Som i all annan verksamhet är redovisning en av de mest centrala delarna i ditt fastighetsägande. Hos oss får du stöd och hjälp med det du vill av bl.a. bokföring, hyresavisering, lönehantering, fakturahantering, bokslut och årsredovisning m.m. Hos oss är det aldrig ”allt eller inget”, omfattningen av tjänster bestämmer vi tillsammans med dig som kund, vid varje specifikt tillfälle.

Rådgivning

Det är få affärer som kan vara så omfattande som en fastighetsaffär. Oavsett det gäller förvärv, att äga eller att sälja kan det vara skönt att ha professionellt stöd vid sin sida. Oavsett det gäller hyreskontrakt, fastighetsmoms eller någon annan ekonomisk eller fastighetsspecifik fråga så har du full tillgång till vår kompetenta rådgivning när du behöver.

Förvaltning

I vår fastighetsförvaltning erbjuder vi tjänster med fokus på värdeutveckling, ökad direktavkastning och nöjda hyresgäster. Vi förvaltar idag både bostäder och kommersiella lokaler om totalt ca 120 000 kvm uthyrningsbar yta. Av dessa utgör ca 18 000 kvm koncernens egenägda fastigheter. Det ger oss både förståelse och erfarenheter som vi kan nyttja i relationen och leveransen till dig som fastighetsägare.

Vill du veta mer? Boka en kostnadsfri genomgång!